2 entry daha
  • 5-6 tamamen birbirinden farkli ve bir cogu acele ile yazilmi$ senaryolar sonrasinda en son david fincher tarafindan yonetilen tirt senaryosuna ula$ilmi$ film. tek ve en guzel yani, david fincher'in yonetmenlik yetenegi olan, onun di$inda ne ripley haric karakterleri karakter, ne yaratigi yaratik bir filmdir kanimca.

    beni en sinirden yerimde ziplatan detayi, sulaco gibi tumturakli ta$$akli bir sava$ gemisinin neden ve nasil sikindirik 1-2 alien tarafindan kritik hale getirildigi ve "emergency escape vehicle" denilen yumurta kartonundan bozma geminin metal desteklerinden birinin neden aslanim kaplanim hicks'in bogrune saplandigidir. bishop'un insan versiyonunun itin gotune sokup cikarilmasini da ayipladiydim $ahsen.

    bu film icin ilk yazilan senaryoda ripley'in alev makinasi tarafindan komatoz durumda kaldigi, newt'un ya$adigi ve hicks'in bishop'un tamir edilmi$ hali ile dunyaya/gezegene yerle$meye cali$an alien'larin kicindan iceri m41a pulse rifle sokup tetige bastigi konusunda rivayetler var, eger gercekten oyle ise getirin yapimcilari, suratlarina hacet gorecegim. sebastian...hnn...
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap