9 entry daha
  • bursa polo garage'da mağazanın tıklım tıklım olduğu bir zamanda yine bir zavallının başına gelmiştir bu olay. çocuk ne yapacağını şaşırmıştır.

    mağaza acayip kalabalık, 7-8 belki 9 kişilik genç grup mağazaya girer, delikanlılar gülerek eğlenerek mağazayı dolaşır, yaklaşık bir yarım saat sonra da kapıya yönelirler, çıkarlarken alarm öter.

    bu gençlerin hepsi aynı anda birbirlerine bakarlar, elleri bomboş, aldıkları birşey de yok. zaten bu sırada güvenlik görevlisi yanlarında bitmiştir. içeri alır çocukları. "tekrar geçin beyler" der, alarm yine öter. bu sefer gençler teker teker geçerler kapıdan. her kurtulan bir ohh çeker, güler falan. geride kalanlar stresli. bir tanesinin başı yanar tabii. o geçince ötüyor. tekrar tekrar geçer ve her defasında da öter. işte montudur üstüdür başıdır bakar durur güvenlikçi/diğer mağaza çalışanları. birşey de bulamazlar. çocuk artık ağlamak üzere. "boksırının etiketi olabilir mi, onda alarm var mıdır?" diye bile sorarlar.

    en sonunda zavallı çocuğun ayakkabısının altındaki etiketi bulurlar. çocuk gezerken alarm etiketinin üstüne basmış meğer. bence en suçsuz yere mağaza alarmına yakalanmak budur.
130 entry daha
hesabın var mı? giriş yap