• türkiye büyük millet meclisi 22. dönem milletvekili, chp

    vize - 1960, ibrahim nevzat - melahat - ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi - idareci - turizm bakanlığı bakan müşaviri, özel sektörde genel koordinatör, mülkiyeliler birliği genel başkanı, mülkiyeliler birliği vakfı başkanı, ankara üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi vakfı 2. başkanı, kırklareli kültür ve dayanışma derneği genel başkanı - evli, 1 çocuk.
  • 32 arkadaşıyla şöyle bir kanun teklifinde bulunan milletvekili: http://www.ntvmsnbc.com/id/25292673/
  • twitterda beni takibe almış vekil. elin garibanını ne diye takip ediyor merak ettim.
  • 8 ocak 2013 redhack yolsuzluk dokümanlarında gözükmektedir ki beyazkalem.com.tr aracılığıyla cemaat ve örgütlenmelerine, anayasanln 98 inci ve íç tüzüğün 96 ve 99 uncu maddelerinden güç alarak bizzat başbakan recep tayyip erdoğan'a ayarın hasını vermiştir.

    https://docs.google.com/…xnzhfsupezmc/view?sle=true
  • https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/…01394_n.jpg

    ethem sarısülük hakkında muammer güler'e güzel bir soru önergesinde bulunmuştur
  • sosyal sorumluluk projeme destek vermesi için 10 dk sonra toplantıya gireceğim kırklareli belediye başkanı.

    kırklareli ile ilgili sorunlarını, isteklerini dile getirmek isteyen varsa yesertin..
  • ne zaman yanına bir istekle gidilse gençliğe destek verdiğine defalarca şahit olduğum gücünü gençlere olan inançtan aldığını düşündüğüm kırklareli belediye başkanı, düşünce yapısı olarak fazla avrupai olmasından mütevellit bazen kırklareli halkının kendini çağdaş diye tanımlayan kesimlerinin bile onu anlayamadığını düşünüyorum, gelecek seçimlerde oylarını arttıracağına inanıyorum kendisine akp hariç her kesimden saygı ve sevgi kitlesi oluşturduğu aşikar
  • kırklareli belediye başkanıdır ve muharrem ince'nin en büyük destekçilerindendir.
  • atatürk evi, ücretsiz spor salonları gibi hizmetleriyle kısıtlı imkanlarla büyükerşen ekolü yolunda giden, çalışkan belediye başkanı. tekrar aday adayı olmuştur. kendisini muğla’dan severek takip ediyoruz, gördüğüm kadarıyla da babacan bir insan. umarım tekrar aday gösterilir ve hayalindeki projelerini tamamlar

    aylar sonra gelen edit: kurultay taraftarı olduğu için başarısına bakmaksızın aday gösterilmedi kırklarelinden kiminle konuştuysam hepsi ve twitter’da yazanların hepsi bu karardan dolayı çok üzgün.
  • kurultaydaki oyundan sonra chp tarafından üstü çizilmiş kırklareli belediye başkanıdır.
    seçimlerde mhp adayı olan derya bulut'un çıkması şaşırtıcı olmaz.
hesabın var mı? giriş yap