• bu adam bir seye bu kadar inanmis. ulan bu adamcagizi inandiracak bunu mu buldunuz, yazik degil mi?

    sana diyorum tayyip!
  • sermayeyi yola dokmus, dokerken de sokagi yapis yapis yapmis olmasi muhtemel bakkaldir. onu fabrikadan almamak gerek, aldiktan sonra sen onu bakkal olarak musteriye satsan da icsen de doksen de coca cola icin bir sey degismiyor.

    kesin ak partiye oy veriyordur.
  • suriye'yi, mısır'ı karıştıranı asitli,renkli su içinde arayan bakkal amcadır.
  • gezicilere gerçek orantısız zekayı göstermiş bakkaldır. helal olsun be. zeka diye ben buna derim arkadaş.

    edit : bu kadar zorunuza gideceğini bilsem yazmazdım. ha gayret israili çökerteceksiniz :d
  • yeni komedi öğelerinden coca cola'yı kim yönetiyor, kimler çalışıyor haberleri olmayan kara cahillerin yeni saçmalığı.. kola içmem uzun süredir uzak duruyorum. yalnız filistinde bir sürü aileye iş sağlayan bir kuruluş olan coca cola'nın israil'e para aktardığını iddia eden gerizekalıların bunu tam olarak nerelerinden uydurduğunu çok merak ediyorum.

    ahh ahh evladım o bonzaiyi münasip tarafından çıkar ve doğru iç belki zihnin açılır da belki o zaman ne kadar gereksiz bir yaşam formu olduğunu anlarsın..
  • eli kolu bagli, her gun televizyonlardan gazetelerden gordugu vahsete karsi, belki de yalniz icinde yanan atesi sondurmek icindir, yahut cevredeki insanlara da ornek olayim durusumla mantigiyla masumane dusunen iyi niyetli insanimizdir. gonlu "fikirsiz" diyebilen insandan da muhtemelen kat kat genistir.

    soma felaketinde vefat eden yuzlerce insanimiz icin sosyal medyada donen satirlar geldi aklima. "sevin lan insaninizi ölunce degil, hayattayken sevin." kendi insanini bu kadar asagilamaktan zevk duyan zannetmiyorum ki bir baska ulke olsun. yapmayin bu kadarini, her meseleye yok sudur bu yok bu kesin suna oy veriyordur yok geziciden daha çok vicdanlidir. bunlar nedir ya.. bu kadar otekilestirmek nedir?. nasil bi beyin foksiyonun var da done dolasa basladigin yere geri donuyorsun. bir sakin ol, bir bokunu cikarma ideolojilerinin.
  • umarım bir bp, shell veya yahudi menşeili bir akaryakıt istasyonu sahibine örnek olmaz.
hesabın var mı? giriş yap