• olay şu şekilde gelişiyor. ibb küçükçekmece'de bir çocuk parkının yanına inşaat makineleriyle bir çukur kazıyor. bir aile de çocuklarıyla birlikte bu parka gelip piknik yapıyorlar. ailenin çocuğu ibb'nin kazdığı ama hiçbir önlem almadığı çukura düşüp hayatını kaybediyor. ibb kendilerinin aileyi ateş yakmama konusunda uyardıklarını söyleyerek aileyi suçluyor. buyrun ibb'nin yaptığı açıklama

    ibb açıklaması

    bir de şuna göz atın. sözlükteki imamoğlu troll ekibi çocuk için iyi ki ölmüş deyip ailesine hakaret ediyor.

    imamoğlu trollerinin ölen çocuk ve ailesi hakkında yazdıkları
  • bir suçlama falan yok orada, okuduğunu anlamaktan aciz trol!

    olay örgüsü anlatılmış yalnızca; aileye bir suçlama yöneltilmemiş.

    ayrıca soruşturma açıldığı, gereğinin yapılacağı da ifade edilmiş.

    soma'da 301 madenci göz göre göre gelen iş katliamına kurban gittiğinde, "bu işin fıtratında var, kader" diyen erdoğan'a tek bir laf ettin mi, ahlaksız herif?
  • her şart ve koşulda o çocuğun düşebileceği bir su birikintisinin etrafında önlem alınması gerekirdi. sorumluluk ibb ya da ilçe belediyesinde olabilir. aile ateş yaktığı için çocuk suya düşmedi, zaten bu şekilde bir iddia da yok. ayrıca başlık manipülasyon içeriyor. bir çocuğun ölümü ile sonuçlanan bir hadiseyi bu şekilde siyaseten manipüle ederek başlık haline getirmek ahlaken ne kadar uygun bunu da görmek gerekir.
    sorumlular hakkında gereğinin yapılacağını düşünüyorum. zaten savcılık duruma el koymuştur.
  • dümdüz olay örgüsü anlatılmış ayrıca yazının başlığı: tahkikat başlatıldı. yani araştırma yapacaklar. b.klamak için o kadar zorluyorsunuz ki osuruktan nem kapıyorsunuz.
  • minik bir çocuğun pisi pisine öldüğü ve sorumluların yine ceza almayacağı boktan bir türkiye gerçeği daha.

    ulan bu bile siyaset malzemesi oluyor ve olacak. valla bu ülke refaha ermez bu zihniyetine tükürdüğümün andaval zihinsel yobazlarla.
  • sorumlular hakkında polis ve adli makamlar soruşturma başlatmış ibb başlatmamış yani. chp seçmeni de okuduğunu anlamıyor. belediye olayı anlatmış, bilgilendirme yapmış. bu arada da biz uyardık imasında da bulunmuş. ama mangal yakma uyarısında bulunmuş, buraya çocuklar düşebilir diye bir uyarıda bulunmamışlar mesela. mangal yakılmaz burada demişler. ortadoğu mk kime ne anlatıyorsun iki taraf da sorumlu. ailenin de çukuru açan embesillerin de yargılanması muasır medeniyet seviyesi.
  • olay örgüsü verilmiş, kimseye suç atılmış değil. oradaki çalışmayı yapan kişiler ve bu çalışmayı yürüten amirlerin bu durumun oluşmasına izin vermemek adına gerekli tedbirleri alması lazımdı. olan küçük çocuğa oldu. allah ailesine sabır versin. ayrıca bu olayı imamoğlu yapmış gibi lanse etmek ahlaksızlıktır. küçük bir çocuğun ölümünden menfaat sağlamaya çalışmaktan başka bir şey değildir. o kazıyı bizzat imamoğlu yaptırdıysa ya da güvenlik önlemlerinin alınmasını engellediyse anlatın herkese hatta suç duyurusunda bulunun böyle bir şey yoksa da küçük bir çocuğun ölümünü kendi çıkarlarınız uğruna kullanacak kadar alçalmayın.
  • olay örgüsü anlatılmış diyenlerin aklına şaşıyorum. olay örgüsü anlatılırken ateş yakma mevzusu anlatılamaz çünkü olayla doğrudan bir ilgisi yok, bu bilgi sadece aile de suçlu deme amacını taşıyor.
  • ibb'de henüz istifa olmamıştır.
hesabın var mı? giriş yap