• küçükçekmece
    rezalet. ibb küçükçekmece'de bir çocuk parkından çukur açıp hiçbir güvenlik önlemi almadan o halde bırakıyor. daha sonra çukura beş yaşında bir kız çocuğu düşüp hayatını kaybediyor.

    ibb daha sonra resmi sitesinden açıklama yapıp çocuğun ailesini suçluyor.

    ibb açıklaması

    muhalif medya organları haberi ibb'den bahsetmeden su birikintisine düşen çocuk öldü şeklinde veriyor.

    muhalif basında haberin veriliş şekli

    imamoğlu troll ekibi ölen çocuğun ailesine hakaretler edip ibb'yi aklamaya çalışmış. imamoğlu gerçekten çok kötü kalpli birisi.
    imamoğlu troll ekibinin aileye ettiği hakaretler
  • ıbb açıklamasını okudum. aileyi çukur konusunda değil mangal yapmama konusunda uyardıklarını söylüyorlar. çukuru açıp bırakmışlar çocuk düşüp ölmüş ama ibb diyor ki biz size mangal yapmayın demiştik sizin suçunuz.
  • “çok hakiki insan” olan ekşisözlük camiasının başını kuma gömdüğü rezalet. ulan orada bir çocuk ölmüş, utanmadan namussuzca mangal yaptınız diye aile suçlanıyor

    istanbul bunu haketti. 5 sene çileye devam
  • çocuk öldürenin çocuğu ölsün. yeri göğü yaradan rabbim bir çocuğa sahip olamıyorsun. yokluğunla şereflendirdiğin kati bir denklem kurgulayıp en masum en naiv ümmet adaylarını bu denli katlolmasına izin vermeni bir anlık dalgınlığına veriyorum. hey kime diyorum orda kimse yok mu?
  • --- spoiler ---
    küçükçekmece ilçesi, fatih mahallesi’nde bulunan menekşe sahil parkı’nda yaşanan ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. ibb park bahçe ve yeşil alanlar dairesi başkanlığı yönetimindeki park içeresinde yapılan rutin kontrollerde zeminde su sızıntısı olduğu tespit edildi.
    26 nisan 2024 tarihinde saat 11.30 sularında iş makinalarıyla kazı çalışması başlatıldı. çalışma devam ederken, aynı gün saat 16.05’de bir ailenin park içerisinde çalışma yapılan alana yakın bir noktada, mangal yakıp piknik yaptığı tespit edildi. parktaki güvenlik görevlileri aileyi uyardı. uyarıya aldırış etmeyen aile pikniğe devam etti. güvenlik görevlileri yetersiz kalınca ibb zabıta ekiplerine haber verildi. zabıta ekipleri ihbar üzerine parka geldi. parkta ateş yakmanın yasak olduğunu, aileye ileten zabıta, pikniğin sonlandırılmasını istedi.
    --- spoiler ---

    aile uyarılmış, güvenlik uyarmış. yetmeyince zabıta gelmiş uyarmış.
    ailenin mangal inadı kızlarının hayatını kaybetmesiyle sonuçlanmış.
  • mopan ve gecekuşu ilk ikide
  • bu aile türk mü yabancı mı onu merak ediyorum.
    soruşturma bir sonlansın bakalım
  • belediyenin suçudur. gidip avrupaya baksınlar japonyaya baksınlar.

    note : bir takım fanatikler muhtemelen particilik uğruna doğruyu göremiyor ve aileyi suçluyorlar. belediyenin yapması gereken bu kazı alanının etrafını girilemeyecek şekilde kapatmaktır.

    bunlara göre, uyarmışlar iki kez ama aile umursamamış. aile yeterince öngörüye sahip olacak bir zekaya sahip olmayabilir. bu noktada belediyenin uyarması yeterli değil oranın etrafını girilemeyecek şekilde kapatmaları gerekliydi.

    bunlar ibb ye leke sürülmesin diye bu kadar üzerime geliyorlar muhtemelen. kendim zaten imamoğlunu destekleyen biriyim ama gerçeği de söylemek zorundayım.

    99 da mesela uzaktan bir akrabamın çocuğu rögar kapağı olmaması sebebiyle düşüp boğularak öldü. sokakta top oynuyordu çocukcağız. ailesi nerde kazı var diye kayıt mı tutsaydı? ne bilecek nerede kazı olduğunu. aykomenin sorunluluğunda ki bir konuyu nasıl da utanmadan aile üzerine yüklemeye çalışırsınız?
  • o ailenin parkta piknik yapması, senin uyarman, zabıtaya şikayet etmen çocuklarının ölmesi için geçerli bir neden değildir. açıklamada biz çalışma yaparken aile ateşli piknik yaptığı için zabıtaya şikayet edilmiş deniyor. akıl tutulmasından başka bir şey değil.

    çalışma yapacaksan tüm güvenlik önlemlerini alırsın, çalışma sahasına kimsenin giremeyeceğinden emin olduktan sonra çalışmaya başlarsın sayın ibb yetkilileri size biz mi öğreteceğiz işinizi?

    tanım: rezalet gibi rezalettir. umarım adalet yerini bulur.
  • herkes ismail saymaz olmuş. çocuk ölmüş buradakiler utanmasa sevgili imamoğlu'nun morali inşallah bu bebenin ölümünden dolayı bozulmamıştır düşüncesiyle yorum yapıyorlar. şu duruma sebebiyet veren aynı bokun turuncusu olan belediye olsaydı "allahtan utanın, mangal ile sizin açtığınız çukur ne alaka" derdi ve doğru konuşmuş olurdunuz.
hesabın var mı? giriş yap