49353 entry daha
  • pentagram – geçmişin yükü (feat. harun tekin, kerem özyeğen)

    altındaki yorumlar okunasıdır asıl.

    "liseden evlenene kadar elimde gitar ağustos böceği gibi bu adamları hayran hayran dinleyerek izleyerek geçti, şuan 38 yaşındayım ve hayat koşuşturmacası iş güç çoluk çocuk derken nasıl yok olmuşuz onu farkettim... bu adamları bir araya getirmek kimin fikriydi arkadaş tüm gençliğimi film şeridi gibi izledim.. vay be..."

    ---

    "sahneye bak ya... gelmiş geçmiş ne kadar kalite efsane müzisyen varsa orada...
    vay arkadaş şaka mısınız ya... 43 yaşıma geldim. hala motor kullanıyorum hala arabada son ses dinliyorum bu adamları. efsane desen bitmeyen şey efsane olmaz. bitmezler...!

    krallar ayakta ölürmüş derler ya...

    işte bu grupta ayakta sonsuza kadar yaşayacak..."

    ---

    "yazılan yorumlara baktım da bütün iyi insanlar yorumlarda buluşmuş. duygusal rock'çı kardeşlerim benim. hep var olun olur mu? :')"

    "ilk defa konserinize 2019 yılında eşimle dorock kadıköy'de gittim. eşimin 2. çocuğumuza hamile olduğunu bilmiyorduk. sonra eşimle konuşunca yavrumuzun ilk konserinin pentagram konseri olması çok hoşumuza gitti. o da sizinle büyüyecek. 38 yaşındayım. ruhumu su anda bu şarkıyla dinlendiriyorum. youtube uzerinde geçmişin yükü sarkisinin en güzel hali bu olabilir. çocuklarım da bu kayıtları dinleyecek. devriniz daim olsun güzel insanlar. iyi ki vardınız. iyi ki varsınız."

    ---

    "sonsuza kadar ruhumuzda yaşayacak bir performans.

    yükümüzü hafiflettiğiniz için teşekkür ederim."
303 entry daha
hesabın var mı? giriş yap