67110 entry daha
  • bu hayattaki tek dostu prompter isimli icattır. onun olmadığı herhangi bir ortamda arka arkaya toplasan yirmi saniye sürecek uzunlukta bir cümle kurduğu görülmemiştir.

    ne entelektüel bir bilgi birikimi ne de topluma örnek olacak veya fikir verebilecek özel bir zevki veya alışkanlığı yoktur.

    bu ülkenin kurucusuna olan nefretini her fırsatta kusacak kadar saygısız ve kompleksli, insanları kolayca ayrıştırıp birbirine kırdıracak kadar umursamaz, yenilgiyi kabul etmeyecek kadar oyunbozan, manipülasyon yapacak kadar yalan söylemeye yatkındır.

    kendisi için siyasette her şey mümkündür. istediği ile görüşür, ittifak yapar ama başka parti yapınca tu kakadır.

    ortaklık konularında ortaklığa konu öküz ölünce ortağını anında düşmanı belleyebilecek kapasitede bir manevra ustasıdır.

    siyasete girdiği andan itibaren bir gün bile hizmet etmekle görevli olduğu vatandaşı düşünmemiş, umursamamıştır.

    ülkenin tarihine kara leke olarak geçecek bir çok icraat ve olay kendisinin sorumlu olduğu dönemde gerçekleşmiştir ve hemen hemen hepsinde suçun hep başkalarına ait olduğunu söylemiştir.

    kara leke demişken darbe konulu senaryonun baş mimarı olan kişiye zamanında mikrofonlardan bağıra bağıra özlemini dile getirmiş ve hüzne boğulmuşluğu vardır.
    ne kendisinin ne de partisinin malum yapı ile hiç bir bağı yoktur ama onlardan taraf olmayan hemen hemen herkesin mutlaka bir şekilde malum yapıyla ilgisi olduğunu söyleyecek kadar ısrarcıdır.

    malum yapıyla ilişkili bankalara para yatırmış olan sıradan vatandaşları bile terörist ilan ettirmiştir ama kendisini rabbim de milletim de affetsindir.

    anlamadığı meslek dalı, bilmediği alan vs konu yoktur. her alanın hakimi kendisidir (ekonomi dahil). bu kadar alana, bilgiye hakim olmak takdir edersiniz ki yüksek zekâ ister. kendisinde bu belki mevcuttur ama enteresan olan ve bununla uyuşmayan tarafı ise kendisinin sürekli kandırılmasıdır.

    kötülük ve kaostan beslenir. bunu yaparken de insanların gözünün içine içine bakarak yapar.

    ve yine, yeniden...
    tarafsız bir cumhurbaşkanı olacağına dair namusu ve şerefi üzerine milyonların önünde yemin etmisliği vardır.
    namusu ve şerefi üzerine...
6514 entry daha
hesabın var mı? giriş yap