• roman vatandaşı gibi şey yaptılar, ingiltere'den siteden eksik bilgiyle rezervasyon şey ettiler gibi bir açıklama. bir de kendilerini savunuyorlar. sadece siz değil çoğu otel fiyatları yurt dışından gelenlere daha ucuz. piyango size vurdu.

    kaynak
  • bu ne skmsonik aciklamadir. turklere degil rumenlara mi karsi irkcilik mi yapiyoruz demeye mi calisiyorlar ne diyorlar? turk iseniz yabanci partneriniz olamaz mi demek istiyorlar? madem dedikleri gibi bir sey varsa neden sadece rumen olana karsi boyle bir ayrimcilik yapilmis o halde? adamlar nasil bir yalan bulabiliriz diye dusunmeden yalan bir aciklama yapmislar. muhtemeln adamlarin iqlarin toplami 3 rakamli bir sayi etmedigi icin, dunden beri ancak bu kadar dusunebilmisler.
    hala bu hotel hakkinda neden sorusturma acilmadi?

    edit: sozde sorusturma acilmis: https://twitter.com/…izm/status/1784529893843185895
    artik bir gunluk bir oda cezasi keserler. bu tur olaylar yurt disinda olsa direkt kapanma ile karsi karsiya kalirlar, tabi hotel zinciri akp'ye yakin olunca goz boyamak icin islem yapilir diye dusunuyoruz hepimiz. bekleyelim gorelim.
  • yunan adaları varken bu adamlara mecbur değiliz artık, ileride türk müşterileri çok ararsınız bu kafa ile giderseniz. pandemi zamanı ve rus uçağı düşürüldüğü zaman adeta .öpek gibi yalvararak türk turist çekmeye çalışıyorlardı yabancılar gelmediği için, ne çabuk unuttular acaba...
    milliyete göre fiyat verecekseniz kendi ülke halkınıza daha uygun fiyat neden vermiyorsunuz ? her ülke kendi vatandaşını korur kollar ve pozitif ayrımcılık yapar, bizimkiler kendi halkını kazıklamak için hiç bir fırsatı kaçırmıyor.

    edit: bu eklediğim entry de ise başka bir otel rezaleti daha, burda ise milliyet farkı adı altında 450 euro alınmış: (bkz: #163908288)
  • sadece özür dilemek yerine konuyu uzatıp, saçmalamıyorsunuz. insanlar kendi ülkelerinde otel rezervasyonunu ucuz yapabilmek için kendilerini başka ülke vatandaşı gibi gösteriyor. yaşananlar aynı levent kırca parodisi gibi..

    kendi ülkende mülteci gibi davranılıyor, sebep olanlar utansın.
  • vatandaştan dibine kadar ayar yiyeceklerini anladıkları için yorumları kapattıkları açıklamadır
  • aciklama yaptiklari instagram yorumlarini gelen tepkiler uzerine kapatmislardir. korkaklar.
  • babacım niye zahmet edip açıklama yapıyorsunuz ki... bizim halkımız yarın unutur bunları. otelleriniz yine dolacak taşacak korkmayın. neymiş soruşturma açılmışmış. korkmayın devletimizden teşvikler, ihaleler almaya devam edeceksiniz. sizin sırtınız yere gelmez zaten.
  • çevir kazı yanmasın açıklamasıdır.

    oğlum neden bu kadar yazı yazmakla zahmet ediyorsunuz ki? biz paraya tapam ve kendi vatandaşına 2.sinif insan muamelesi yapan aç gözlü orospu çocuğuyuz desenize.

    yemin ediyorum en azından dürüst adamlar diye bu millet tebrik eder sizi.
  • aptalca açıklama.
    rezalet başlığında paylaşılan belgede milliyet için olduğu yazıyor. eğer bu turk vatandaşına değilse romanya vatandaşına yapılan ayrımcılık.

    ıki türlü de sicmislar.
  • özürü kabahatinden büyük.
hesabın var mı? giriş yap