1127 entry daha
  • ekonomi mükemmel bir şekilde tasarlanamaz. ancak %1'i daha da zengin hale getirecek şekilde tasarlanabilir. özellikle son 4 yılda yaşanan tam olarak budur.
  • emekli maasi 10 binken ic anadoluda bile basit 1+1 konutlarin kirasi 10 bin.

    oglum 60 yasina gelmis emeklileri torununa avuc acar hale getirdiniz ve halen burada kriz yok diyebilecek kadar serefsizlesebiliyorsunuz.

    sizden sabun bile olmaz. para icin ananizi atanizi kesecek tiplersiniz.
  • bilmem kaç yılı ekonomik krizi diye başlık mı kaldı yahu! bu kriz falan değil bildiğin içimizden geçtiler. küfürsüz isim bile bulamadım
  • son seçimde iktidardan fazla oy almış resmi ana muhalefet fiili iktidar partisi chp de çıkmış diyor ki asgari ücrete üç ayda bir zam yapılsın. ülkenin iktidarı ekonominin içinden geçti tamam da muhalefeti de buysa biz ölmüşüz bitmişiz. bu iki partinin oy oranı son seçimde %72. buna iktidar ortağı mhp'yi de katarsak %81. bu inanılmaz bir oy oranı. biri ekonomiyi bozdu diğeri iktidar olmak istemiyor öteki iktidara gelse de ekonomiyi düzeltemeyecek çok açık. ben buna en güzel günlerimin üç melun adamı sendromu demeye başladım.

    yeniden diyorum akp chp ve mhp'den kurtulmadığımız sürece aç kalmaya mahkumuz. her gün sonrakinden daha iyi gündü diyeceğiz. bu üç parti adı konulmamış tek bir parti aslında. oy verenin de hiçbir şeyden şikayet etmeye hakkı yoktur. bunun dışında kalan partilerden hiçbirinin de ekonomiyi düzeltmeye yönelik bir programı falan yok. yani var da mastar ekleriyle örülü, yok sayılır.

    özür dileriz mehmet akif, allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdıracak anlaşılan. üstat bir de "zira bu sefer uyku ölümdür uyanılmaz." demişti ve biz o uykudayız.
  • 2024 mü? en az 2018-... ekonomik krizi şekilde düzeltilmeli.
  • yaşadığım şehirde, 31 mart 2024 yerel seçimlerden önce

    40 tl olan yarım ekmek tavuk döner 70 tl'ye,

    60 tl olan lavaş tavuk döner 90 tl'ye çıktı.

    arada 1 ay bile yok. gıda enflasyonu bu süreçte %50'nin üzerinde.
  • valla piyasanın soğuduğu yok. nerde olum bu parasal sıkılaşma.. millet yarınlar yokmuş gibi harcıyor.. ev alan, araba alan, tatile giden gırla.. merkez bankası politika faizini %50'de sabit tuttu.. bu şartlarda tüik hariç enflasyonun düşmesi matematiksel olarak mümkün değil..

    fena durum.
  • tersine robin hood dönemi diye adlandırıyorum ben bu durumu. fakirden alıp zengine veriyoruz vesselam.
  • 2024 mü, sadece 2024 mü? yoksa şimdi mi dank etti size? valla son yıllarda allah bir yerden alıyor, dur bi saniye diyor ve başka bir yerden daha alıyor. özellikle elime üç kuruş geçtiğini görürse misal çamaşır makinesinin beynini falan yakıp masraf çıkartıyor.
    yetmiyor bir kapıyı kapıyor, artık yukarıda kurander mi var ne var bilmiyorum öbür kapıyı da kapıyor. hatta yaklaş diyor bana ve tam kapıdan girecekken estetikli burnumun üstüne şaaaak diye kapıyor böyle, ağzıma yüzüme sıçıyor.
156 entry daha
hesabın var mı? giriş yap