*

  • "kısmet" diyerek takip edeceğim kurultay.

    akşener gittikten sonra kimse toparlayamaz ve tabela partisine doğru gider.

    bu parti var olmalıydı, temsil ettiği kitle için bulunmalıydı...

    neyse, her güzel hikâyenin bir sonu var.
  • yi parti genel başkanı meral akşener'in, geçen günlerde partisinin seçimli olağanüsü kongre yapacağını açıklamasının ardından milletvekilleri, başkanlık divanı ve genel idare kurulu (gik) üyeleriyle toplantıda bir araya geldi.

    iyi parti genel merkez ek bina'da basına kapalı olarak yapılan toplantı yaklaşık 2,5 saat sürdü.

    iyi parti genel başkan yardımcısı hakan şeref olgun da toplantıda adaylara ilişkin konuların gündeme gelmediğini vurgulayarak, "27 nisan 2024 tarihinde iyi parti'nin olağanüstü büyük kongresi yapılacak" açıklamasını yaptı.
    link
  • takip edeceğim kurultay.

    an itibari ile meral akşener, adaylık konusunda gelen soruları cevapsız bıraktı.

    tolga akalın ise evet sürecin içerisindeyiz diyerek aday olacağını ifade etti denebilir.

    bilge yılmaz da adaylık açıklamamasına rağmen en açık şekilde akşener karşıtlığını belli eden isim oldu. attığı istifa twiti ise bir hayli fazla etkileşim aldı.

    teşkilatlarda ise durumlar karışık. şu an göze en çok liderimin yanındayım söylemleri çarpıyor. liderim denilen kişi akşener elbette. bu kişilerin en büyük argümanı, hür ve müstakil kararını aldıranların tüm gik olduğu, buna tolga akalın'ın da dahil olduğu, bilinçli bir şekilde bu kararı aldırıp sonrasında çalışmayarak başarısızlık beklenilerek kongre hesabı yapıldığı yani akşenere kumpas kurulduğu iddiası.

    öte yandan teşkilatlarda koray aydın'ın ağırlığı olduğu ve koray aydın'ın alacağı pozisyonun, akşener'in nihai kararına bağlı olacağı söyleniyor.
  • rte'nin her halükarda kazanacağı kurultaydır.

    (bkz: at fav'a bekle)
  • hala üç beş oyları varken kardeşleri soğan gibi partiyi abilerine satma kararı çıkar bu kurulraydan. sağcı insansınız neticede, üçe beşe bakmayın satın kitlenizi gitsin. yoksa parti elinizde patlayacak.
  • hep beraber chp'ye katılma kararı almaları gereken kurultay. 10 senedir her seçimde gördük ki milliyetçinin lideri olmaz fiyatı olur. bize türklük satıp oylarımızı aldıktan sonra lüks araçlarıyla sövüp saydıklarının eşini öpmeye giderler. dava yok sadece çıkar var. bari milletvekilleri boşa gitmesin, 3-4 sene işe yarasınlar.
  • iyi parti'nin tek çıkış yolunun tolga akal'ın olduğu kurultay. adaylardan bir tek o toplayabilir partiyi tekrar.
  • bu kurultayda alınacak en iyi karar zafer partisine katılmak olacaktır.
  • inşaalah tolga akalın'ın kazanacağı kongre.
  • tolga akalın dışında ümit vermeyen adaylar barındıran kurultay olacaktır. muhtemelen dervişoğlu seçilecek.
hesabın var mı? giriş yap