hesabın var mı? giriş yap

  • gerizekalı gibi videonun tamamını izlemeden gelip yorum yapmayın. kadın kürtçe konuşan kadını stüdyodaki kızlara kürtçe hakaret ediyor diye yayından aldı. lafın sonunu başıyla birleştirip algı kasmaya çalışmayın.

  • selcuk erdem'le beraber penguen alma sebebi. bu haftaki penguenden:

    -alo kuntik döner mi? bizim bi tavuk şiş bi kola vardı nooldu?
    -yaw o diil de... bi ilhan irem vardı hani... o nooldu?
    -ne bileyim lan?
    -tavuk şişi biliyosun ama!
    -hasta mısın kardeşim?
    -yaw kusura bakmayın adresinizi kaybetmişiz. arkadaşlar yerinizi tespit edicek de. sizi telefonda tutmaya çalışıyorum...

  • belki de en guzel en anlamli ara basamaklardan birisidir. arkadas kalmak yasanmamislari dusunerek can sikici olabiliyorken sevgili olmanin da her seyin icine edebilitesi vardir. hem ne gerek var isim koyma cabalarina.

  • e olm e hadi benim param var altın aldım sen niye ampir ampir konuşuyorsun etrafta derse ne diycen?

  • üzmek istemem sizleri ama birlikte yaşadığınız halkın %40'ı. kimisi az kimisi çok, ama sevindiler. hayal aleminizden uyandırmayım dedim ama uyanıp bir yüzünüzü yıkayın, uyanık olmanız gerekecek.

    edit: hala "onlara noel'le yılbaşı farkını anlatamadık, anlamadılar" diyenler, katışıksız birer embesilsiniz. noel kutlamak istersem noel kutlarım, noel kutlayınca öldürülmem meşru mu lan gelişmemiş korteksini sktiklerim? başımıza ne geldiyse sizin bu gerizekalılığınızdan geliyor.

  • hela hücreleri dünya çapında, kanser araştırması yapan birçok laboratuarda kültürlerde kullanılan özel hücrelerdir. kaynağı henrietta lacks isimli 31 yaşında baltimore'lu siyah bir kadındır. 1951'de bu kadıncağız servikal bölge*den alınan örneklerle servikal kanser tanısı alıp akabinde yaklaşık 8 ay sonra ölmüştür*. daha sonra hernietta'nın doktoru ondan aldığı bu örneklerdeki hücrelere hela adını vermiş ve kültürde üretmeye devam edip kanser araştırmalarında kullanmış. bu hücreler o kadar iyi üretilmiş ki daha sonra dünyanın birçok yerindeki laboratuarlara araştırmalarında kullanmak için gönderilmiş. 53 yıldır rahmetlinin hücreleri dünyanın dört bir yerindeki labaratuarlarda yaşamakta, yaşatılmakta.

    daha fazla bilgi için: http://www.madsci.org/…es/may97/860431113.cb.r.html