39 entry daha
  • yılların firması.. yazıklar olsun!!
  • yazar arkadaşa çok geçmiş olsun. fakat türkiye'de yaşadığımız oyunun zor koşulları, bu gibi durumlarda malesef bize karşı tarafa ayıplı mal diyerek teslim almaması gerektiğini öğretti. bu mevzularda teslimatı bir kez kabul edince meseleyi yılan hikayesine çeviriyorlar. hiç teslim almamak en doğrusu...
  • elde kırık teslim ettik yazılı kagıt olmasına ragmen hakem heyeti neye göre karar aldı varsa gerekceli karar yazar paylaşmalı.
    zaten bu heyet işide bir garip hale geldi.
    sürekli işi yokusa sürüyorlar
  • ben de bu sene bazalı bir karyola aldım kendilerinden. depoda vardı hazırda, 1 haftaya getirdiler.

    bizde de sorun bazanın sol tarafının tam oturmaması. üst bölümü hafif bastırmak gerekiyor, tak diye oturuyor. ben çok dert etmedim, zaten yatağı koyunca, onun ağırlığıyla kendi oturmaya başladı ama yine o tak sesi geliyor.

    peki bunu niye yazdım? çünkü bu süreçte ikea'dan 20'ye yakın mobilya aldım. 500 liralık dandik lack sehpa bile 15 bin liralık doğtaş karyoladan daha düzgün üretilmiş. milim milim oturuyor ayaklar. şimdi bu durumda gönül rahatlığı ile paramın dışarıya gitmesine razıyım. ikea çatır çatır kazansın abi, allah da onlardan razı olsun. onlar olmasa zorla oturan bazaları bile rüyamızda görürüz. iyice cozutur bizimkiler.
  • kırık olduğunu bile bile ürün teslim etmek nedir ya, uğraşmayın şunlarla gidin ikea falan alın geçin.
  • bu gibi durumlarda nasıl herhangi bir asayiş olayında polis çağırıp müdahale ediliyor yada tutanak tutuluyor ise zabıta çağrılıp tutanak tutulması gibi bir şey yapılmalı bence. belki de vardır ben bilmiyorum. en azından kayıtlı kuyutlu şahitli bir durum olur tüketici aleyhine. geçmiş olsun umarım düzelir durum. neyse doğtaş ile ilgili ben de bir şey anlatayım ama olumsuz değil. bunlardan tee 20 yıl önce 2004 yılında bir genç odası takımı almıştım ben. tek kişilik karyola, kütüphaneli bilgisayar masası ve gardroptan oluşan. yatağı bu sene başında attım artık ama diğer ikisini hâlâ taş gibi kullanıyorum. bence kaliteli mal üretiyorlar. en azından bana öyle denk geldi.
  • başlık sahibi 15 gün iade hakkımızı kullanmak istedik demiş. öncelikle direkt mağazadan alınan ürünlerde kayıtsız şartsız iade diye bir kanun yok. bu sadece mesafeli satış sözleşmelerinde (e-ticaret) geçerlidir. burada başlık açacak kabiliyetiniz varsa kanunu okuyacak kabiliyetiniz de vardır.

    hakem heyeti başvurusu da muhtemelen satış iptali ve ürün ücret iadesi talebiyle yapıldı. bu nedenle de reddedildi. sonuçta hakem heyeti olmayan kanun üzerinden sizin lehinize karar veremez.

    tamir talebinde bulunsaydınız, muhtemelen iki tane üst sunta değişip olay çözülecekti. belirli süre içinde değişmemesi durumunda hakem heyetinde satıştan cayma ve ücret iadesi talebiniz haklı bulunurdu.

    önce kanunları bilin. sonra yapıcı olun ve değişmesi çok kolay olan iki parça için insanların ta evinize kadar taşınmış koca ürünün geri götürülmesini talep etip insanlara zül olmayın.
  • önce türkçe yazmayı öğrenmeli insan.
    sonra rezalet başlığı açar.

    (bkz: çümbüş)
    dahi anlamına gelen de'lerden bahsetmiyorum bile.
    dimi? *
  • bağlantı noktalarına silikon spreyi sıkılarak giderilebilecek sorundur. metal, ahşap gibi materyaller ses yapabilir arkadaşlar. bunun o anda sıkılan vidanın 1 mmlik kaymasından bile kaynaklanması mümkündür. silikon sprey sıkarsınız geçer. her yatak er ya da geç gıcırdar.
  • ikea dan şaşmayın adamlar bırakın kendi hatalarını sizin hatanızı bile telafi ediyor.
    çift kişilik diye aldığımız tek kişilik yatağı kurarken hata yaptığımızı anladık. kutusu yırtık bağlantı vidaları eksik olmasına rağmen seve seve aldılar. valla ben mahçup oldum, özür üzerine özür.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap